Profil

Steffen Nielsen

Steffen Nielsen

Arbejdsområder

Jeg beskæftiger mig med entreprisesager, herunder udfærdigelse af entreprisekontrakter, både i total -, hoved, og underentreprise samt voldgiftsbehandling, Herudover rådgiver jeg erhvervsdrivende blandt andet i forbindelse med etablering af virksomhed, udvidelse og minimering af ejerkreds, køb og salg af virksomhed og generationsskifte.

Som følge af min erfaring som afdelingschef for juridisk afdeling i Hillerød Kommune rådgiver jeg både private, foreninger og virksomheder om miljøsager og plansager, herunder ekspropriationssager.

Videre har jeg en stor viden indenfor både alm lejeret samt erhvervslejeret og arbejder med rådgivning af private om erstatningssager fx ifbm. arbejdsulykker og færdselsuheld.

 

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet i 1997, og blev advokat i 2010.

 

Tidligere karriere

1997-2002    Fuldmægtig juridisk afdeling, Nordea.

2002-2007    Jurist, og sekretariatschef Teknik, Hillerød Kommune

2007-2008    Afdelingschef Byrådsservice & Jura, Hillerød Kommune

2008-2010    Advokatfuldmægtig, Partneradvokater Køge

2010-             Advokat, daglig leder Partneradvokater Ringsted

 

Tillidshverv

Bestyrelsesformand Netværket Syd

 

Medlemsskaber

Medlem af Danske Advokater

Medlem af Erhvervsforum Ringsted

Medlem af BNI Ringsted

Medlem af CSR-Netværk Ringsted

Medlem af Leder-netværk, Ringsted

 

Øvrigt

Jeg har været initiativtager til at videreføre CSR-netværket i Ringsted. Et netværk, der har fokus på at gøre CSR – Corporate Social Responsibility/social ansvarlighed -  praktisk anvendeligt for alle virksomheder. Det er tydeligt at CSR bliver vigtigere og vigtigere for alle virksomheder, og i særlig grad de virksomheder der handler med det offentlige, da mange offentlige institutioner stiller krav om CSR-profiler, for at en virksomhed kan byde på en opgave. Jeg rådgiver gerne virksomheder om udarbejdelsen af en CSR-profil.  

 

Sprog

Dansk, engelsk

 

Privat

Jeg er gift med sognepræst Lisbeth Mannerup Nielsen i Karise, og derfor bor jeg også i Karise. Sammen har vi tre børn. I min fritid holder jeg meget af at være sammen med min familie, og vi rejser så ofte vi kan, da vi ikke ved noget bedre end fælles oplevelser – og særligt god mad. Jeg holdet mig i form med løb og tennis, og en 4-5 ture på jagt bliver det også til.