PARTNER Advokater søger stud. jur.

14-06-2018

PARTNER Advokater søger stud. jur.

Stud.jur. med lyst til at blive advokatfuldmægtig søges til kontor i Køge.

 

PARTNER Advokater i Køge søger en stud.jur. på kandidatuddannelsen med lyst til at arbejde med erhvervsret.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med advokat Steen Witthøfft og kontorets erhvervskunder og selvfølgelig de øvrige medarbejdere på kontoret.

Arbejdet er selvstændigt, men selvfølgelig med vejledning og oplæring. Arbejdsopgaverne er afvekslende fra kontrakter til processkrifter.

Det er vigtigt for os, at vi og vores medarbejdere har samme værdier. Vi lægger vægt på, at vores kunder får en god service, og at de opfatter os som deres partnere.

Du skal personligt være videbegærlig, udadvendt, interessere dig for andre mennesker og have lyst til at sætte dig ind i nye ting, herunder digitalisering og nye arbejdsmetoder.

Vi tilbyder mellem 10 og 15 timers arbejde ugentligt. Timerne vil kunne tilpasses dit studie.

Vi er et mindre kontor med en flad og åben struktur, hvor vores medarbejdere inddrages i udviklingen. Vores medarbejdere har alle kundekontakt, og alle arbejder selvstændigt og med ansvar for egne sagsområder.

Vi har travlt, men altid tid til et grin. Vi ønsker inden for 1 års tid at ansætte en fuldmægtig, og derfor vil ansøgere, der har lyst til at være advokatfuldmægtig blive foretrukket.

Du kan læse mere om PARTNER Advokater og vores værdier på www.partneradvokater.dk.

Ansøgning stiles til advokat Steen Witthøfft på stw@partneradvokater.dk

Ansøgningsfrist er d. 15. august 2018.

Egnede ansøgere vil løbende blive indkaldt til samtale.